Veckobrev 2021

Veckobrev v5 2021

 Hej och tack för ännu en vecka! Aktiviteterna fortsätter som vanligt. Utomhuspromenader, digitala möten/fika, lunch för avhämtning, Digi-Inclusion och Wiki-projektet. SMS påminnelser och uppdaterad information på hemsidan.

Syftet med allt vi erbjuder är till för att främja gemenskapen och aktivera oss samt minska avståndet till varandra och umgås under säkra former.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat schema och flik för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer/lunchmeny och priser.

  • Wiki projektet är en arbetsinriktad dag digitalt och det senaste projektet inom Fontänhusen i Sverige. Första uppgiften går ut på att varje hus skriver en artikel om just sitt hus. Vill DU vara med och bidra till Motala Fontänhusets artikel HÖR AV DIG så berättar vi mer.
  • Husmöte; Årets första husmöte gick av stapeln tisdagen 2/2, vi gick igenom en gedigen dagordning som berörde mycket utav det som är på gång och händer i huset just nu. Protokoll kommer och nästa möte är bokad till tisdag 2/3 kl 13.30. Missa inte det!
  • Elizabeth berättar; Veckan har sett lite annorlunda ut för min del pga hemkarantän då mina barn har corona. Jag har inte kunnat delta i promenaderna och inte heller under våra digitala möten då jag inte känt mig frisk. Som tur är finns Elin och Tina i huset och håller i trådarna och råddar i allt med bravur! Extra roligt känns det över att se det engagemanget ni medlemmar visar, när ni deltar i de olika aktiviteterna. Fortsätt med det!

 

  • Digi-Inclusion onsdagar kl 11-12 anslut via följande mötesnummer 149 346 922. Missa inte chansen att ta del av intressanta föreläsningar, matlagningskurser och andra happenings.
  • Händer i huset; Vi väntar på leverans av ny spis och jobbar med att åtgärda larmet och uppdaterar hemsidan löpande. Denna vecka har mycket tid gått åt statistik och rapportering till olika bidragsgivare.
  • Digital-avslappning med Fjärilen-Eva Storm; Äntligen kan vi komma igång med digital avslappning. Det blir ett eftermiddagspass på max 30 min en gång i veckan. Du som deltar måste ha kameran på så Eva kan stötta dig om behov finns. Mer info kommer inom kort!
  • Vi tjatar; Om WebEx och vikten av att delta digitalt, samt om att du ska uppdatera dina kontaktuppgifter till oss. Vet du inte hur du gör med WebEx HÖR AV DIG! Vi hjälper dig!

“Du missar 100 % av de gånger du inte försöker.” (Wayne Gretzky)

  • Uppdaterad information; Först och främst via hemsidan i andra hand via Håll utkik så du inte missar något, då vi planerar vecka för vecka.

 

  • Kontakt; Huset är bemannat måndag – torsdag 8.30–16.00 och fredagar 8.30–15.00 av personalen, har du frågor, hör av dig antingen via epost info@motalafontanhus.se eller tel 079-341 56 10.

 

Trevlig helg/ Elin, Elizabeth och Tina