Veckobrev V7 2021

Hej, snart är även denna vecka förbi oss. Som du märkt har vi fått anpassa aktiviteterna något utifrån förutsättningarna vi har haft pga sjukdom bland personalen. En del aktiviteter blev inställda i början på veckan men sen i onsdags har vi kört på som vanligt igen med Elin i rodret.

 

 • Syftet med allt vi gör är till för att främja gemenskapen, aktivera oss samt minska social distansering och umgås under säkra former.
 • MISSA INTE NÅGOT!
  Se separat schema och flik för; dag/tid/samlingsplats/
  mötesnummer/lunchmeny och priser.
 • OBS! En fråga, finns det ett intresse av att få lunch/maten hemkörd till dig? Hör av dig snarast till oss via mejl, telefon eller sicka ett meddelande till oss på Facebook!
 • Digitalt enhetsmöte; Wiki projektet är en arbetsinriktad dag digitalt och det senaste projektet inom Fontänhusen i Sverige. En av uppgifterna är att skriva en artikel om vårt hus. Vill DU vara med och bidra till Motala Fontänhusets artikel med text, bild, berättelse eller annat HÖR AV DIG så berättar vi mer.
 • Elizabeth berättar; även denna vecka har präglats av sjukdom och det har påverkat verksamheten något. Sen i onsdags har Elin varit åter på plats och tagit hand om huset så gott det har gått. Vi märker att vi är sårbara och att vi lever under en tid då vi snabbt måste ändra och anpassa oss efter de förutsättningar som ges. Tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas på att vara full styrka inom kort igen.
 • Ett extra tack till er medlemmar som stöttar, deltar och är med på aktiviteterna. Fortsätt med det. Det är så värdefullt!
 • Digi-Inclusion; Fortsätter löpande varje Onsdag mellan kl 11-12 anslut via följande mötesnummer 149 346 922. Missa inte chansen att ta del av intressanta föreläsningar och  träffa medlemmar från andra Fontänhus. Ett perfekt tillfälle för att dela erfarenheter med varandra.
 • Digital-avslappning med Eva Storm från Fjärilen; Tisdag nästa vecka 23/2 börjar vi med digital avslappning. Det blir ett eftermiddagspass kl 15:00 på max 30 min varje vecka. Du som deltar måste ha kameran på så Eva kan stötta dig om behov finns. Logga in via Webex/meetings
  Länk:https://fh.webex.com/meet/motala18
  Mötesnummer är: 731 654 816
 • Husmöte; tisdag 2/3 kl 13.30-14.30 är det dags för Husmöte, dagordning kommer ut 1 vecka innan mötet och läggs ut på hemsidan. Hör av dig till oss om det är något du vill anmäla till mötet senast tisdag  23/2.
 • Vi påminner; Om WebEx och vikten av att delta digitalt, samt om att du ska uppdatera dina kontaktuppgifter till oss. Vet du inte hur du gör med WebEx, HÖR AV DIG! Vi hjälper dig!
  “I mitten av svårigheter ligger möjligheter.” – Albert Einstein
 • Uppdaterad information; hittar du via hemsidan och /eller Facebook. Håll utkik så du inte missar något, då vi planerar vecka för vecka. Vid inställd aktivitet meddelar vi på något sätt.
 • Kontakt; Huset är bemannat måndag – torsdag 8.30–16.00 och fredagar 8.30–15.00 av personalen, har du frågor, hör av dig antingen via epost info@motalafontanhus.se
  eller tel 079-341 56 10
 • Har du förslag på aktiviteter eller hur en arbetsinriktad dag kan se ut digitalt, hör gärna av dig så bollar vi det med varandra.
Trevlig helg önskar
Elin, Elizabeth och Tina