Veckobrev V8

Hej igen,
 
Då var det dags att avsluta denna vecka och även denna månad, en månad som inte riktigt blev som tänkt. Tack vare er medlemmar, Elin och Tina har vi ändå lyckats hålla igång det mesta med så lite påverkan som möjligt på våra aktiviteter. Viktiga aktiviteter som är till för att främja gemenskapen, aktivera oss, minska distanseringen och umgås under säkra former.
 
MISSA INTE NÅGOT!
Se separat schema och flik för; dag/tid/samlingsplats/
mötesnummer/lunchmeny och priser.
 
Digital enhetsmöte; vi är igång med Wiki- projektet som är en arbetsinriktad dag digitalt och en av våra medlemmar kommer att berätta mer om det på kommande Husmöte. 
 
Husmöte; är inbokad till tisdag 2/3-2021 mellan kl 13.30-14.30, hoppas att just DU kan vara med. Logga in via Webex/meetings
Mötesnummer är: 731 654 816. Vet du inte hur du gör hjälper vi dig gärna, hör av dig! 
 
Elizabeth berättar; denna vecka har jag kombinerat hemarbete med kontorsarbete pga efterdyningar av corona, vilket gjort och gör att jag behöver prioritera något bland arbetsuppgifterna för att inte få något bakslag. Har varit med på en fika digitalt, hunnit med återrapportering till Socialstyrelsen gällande statsbidraget vi fick under 2020, haft möte med Samordningsförbundet, med Korpen och Linköpings Universitet. Jag hoppas vara tillbaka på plats fullt ut inom kort och vill passa på och tackar DIG för din förståelse och för att DU stöttar, deltar och är med på aktiviteterna. Fortsätt med det. Det är så värdefullt!
 
 
 
 

Digi-Inclusion;
varje onsdag mellan kl 11-12 anslut via mötesnummer 149 346 922. Missa inte chansen att ta del av intressanta föreläsningar och  träffa medlemmar från andra Fontänhus, det är mycket på gång där! 
 
Digital-avslappning med Fjärilen-Eva Storm;
I tisdags kom vi äntligen igång med digital avslappning och feedbacken var väldigt positivt.Vill du vara med så är det bara att logga in via
: https://fh.webex.com/meet/motala18
Mötesnummer: 731 654 816
Tisdagar kl 15.00-15.30. Du som deltar måste ha kameran på så Eva kan stötta dig om behov finns. 
 
 
Vi påminner; om WebEx och vikten av att delta digitalt samt om att du ska uppdatera dina kontaktuppgifter till oss. Vet du inte hur du gör med WebEx, HÖR AV DIG! Vi hjälper dig!
 
“Du kan, du borde, och om du är modig nog att börja, så kommer du att lyckas.”
– Stephen King
 
Uppdaterad information; hittar du via hemsidan och /eller Facebook. Håll utkik så du inte missar något, då vi planerar vecka för vecka. Vid inställd aktivitet meddelar vi på något sätt. 
 
Kontakt; huset är bemannat måndag – torsdag 8.30–16.00 och fredagar 8.30–15.00 av personalen, har du frågor, hör av dig antingen via epost info@motalafontanhus.se
eller tel 079-341 56 10.
 
Har du förslag på aktiviteter eller hur en arbetsinriktad dag kan se ut digitalt, hör av dig. Vi kommer inom kort att utvärdera tiden vi har varit igång och även ta hänsyn till de idéer och förslag som inkommit hittills. Håll utkik för det blir nog lite nya aktiviteter utifrån det som inkommit. 
 
Trevlig helg önskar Elin, Elizabeth och Tina