Veckobrev V9

Hej, nu lämnar vi första veckan i mars bakom oss. Vi har under denna vecka hunnit med bla husmöte, promenad och frisbeegolf, statistik och en hel del administration som hör till inför varje månadsavslut. Vi har också haft utvärdering av aktiviteterna vi har haft igång sen starten 18/1-2021. Vi gick igenom utvärderingen under vårt fikamöte torsdag 4/3-2021.

Tack till er som deltog under fikamötet och var med och bidrog med input. Tack även till er som inkommit med förslag och idéer gällande huset och aktiviteter. Minnesanteckningar från utvärderingsmötet finns om man vill läsa i efterhand – hör av dig så skickar vi det till dig.

Vi kan sammanfatta utvärderingen med att vi alla håller med om att det är viktiga aktiviteter som vi vill fortsätta med, då dessa är till för att främja gemenskapen, aktivera oss, minska distanseringen och umgås under säkra former. Vi kommer dock att justera vissa tider och schemalägga några aktiviteter för att underlätta. Vi uppmanar DIG att hålla utkik då det kommer en del förändringar. En av aktiviteterna som vi skruvar åt är våra inbokade fikamöten som vi kommer att göra mer till enhetsmöte för att försöka efterlikna ännu mer en arbetsinriktad dag digitalt. Vi kommer även att ge ut tidningen – Vintergatan inom kort och vi planerar för en hel veckas aktivitet under v12 i samband med då ångestloppet brukar gå av stapeln. Luncherna pausar vi efter nästa vecka då intresset inte varit så stort. Mer information kommer via hemsidan och Facebook.

MISSA INTE NÅGOT!
Se separat schema och flik för; dag/tid/samlingsplats/
mötesnummer/lunchmeny och priser.

Digital enhetsmöte; vi är igång med Wiki- projektet och vi vill gärna att flera medlemmar deltar. Nu på tisdag 9/3 kl 13.00 har vi Wiki-möte i huset, vill du delta MÅSTE du meddela oss först pga rådande restriktioner.

Husmöte; hade vi tisdagen 2/3-2021, protokoll kommer att finnas i huset inom kort. Vill du ta del av det får du höra av dig till oss. Ni som deltog i mötet får det skickat per epost så fort det är justerat.

Elizabeth berättar; Äntligen är jag på jobbet igen. Det känns bra att vara på plats och kunna jobba på som vanligt igen även om jag inte är på topp. Av denna anledning kommer jag att få fortsätta prioritera något i mina arbetsuppgifter och möten för att inte få något bakslag.

Digi-Inclusion; varje onsdag mellan kl 11-12 anslut via mötesnummer 149 346 922. Missa inte chansen att ta del av intressanta föreläsningar och träffa medlemmar från andra Fontänhus, det är mycket på gång där! 

Digital-avslappning tisdagar 15.00–15.30 med Fjärilen-Eva Storm;
Fler och fler ansluter och det känns roligt. Har du inte kunnat vara med än så är det ingen fara det är bara att ansluta. Dock VIKTIGT att man gör det i tid kl 15.00 gärna några minuter innan men INTE efter för då stör man avslappningen. Du loggar in via: https://fh.webex.com/meet/motala18
Mötesnummer: 731 654 816
Du som deltar måste ha kameran på så Eva kan stötta dig om behov finns.

Korpen; friskvård, hälsa och kost hänger ihop och är en viktig del i vårt mående. Nu har vi möjlighet att provträna och att teckna kvartalskort till subventionerad pris för endast 375 kr/kvartal. (medlemsavgift 100kr/år) hos Korpen, våra grannar. Är du intresserad eller undrar något, hör av dig så hjälper vi dig.

WebEx; har du inte appen än, eller vet du inte hur du gör. Hör av dig till oss, vi bokar då in en tid när du kan komma till huset så vi kan hjälpa dig med det.

Telefon; har du bytt telefonnummer, epost eller flyttat, hör av dig och meddela oss dina nya kontaktuppgifter. Du kan skicka det som sms eller ringa till oss på tel 079-341 56 10 / eller via epost info@motalafontanhus.se


“Sinnen är som blommor, de öppnar bara upp när tiden är inne.” – Stephen Richards


Uppdaterad information;
 hittar du via hemsidan och/eller Facebook. Håll utkik så du inte missar något, då vi planerar vecka för vecka. Vid inställd aktivitet meddelar vi på något sätt. 

Kontakt; huset är bemannat
måndag – torsdag 8.30–16.00 och
fredagar 8.30–15.00 av personalen, har du frågor, hör av dig antingen via epost info@motalafontanhus.se
eller tel 079-341 56 10.

Har du förslag på aktiviteter eller hur en arbetsinriktad dag kan se ut digitalt, hör av dig. Vi kommer inom kort att utvärdera tiden vi har varit igång och även ta hänsyn till de idéer och förslag som inkommit hittills. Håll utkik för det blir nog lite nya aktiviteter utifrån det som inkommit. 

Trevlig helg önskar
Elin, Elizabeth och Tina