ÅNGESTLOPPET 2021

Hej, rådande pandemi och restriktioner fortsätter att ställa till det för oss. Detta gör att vi inte  heller i år kan arrangera Ångestloppet på det sättet vi är vana vid. Men vi tycker att det är ett VIKTIGT LOPP och vill gärna  uppmärksamma detta på något sätt.

Välkommen att uppmärksamma psykisk ohälsa och delta i Ångestloppet under anpassade former.  Hela vecka 12 from  måndag 22/3 tom fredag 26/3 mellan kl 14.30–15.30  bjuder vi på fika (pannkakor) och promenerar, springer, lunkar 209 meter utanför, eller runt huset. Vi kommer att vara utomhus hela tiden.

Pga rådande restriktioner måste du ANMÄLA dig till vilken/vilka dagar du kommer, då vi inte får vara fler än 8 personer samtidigt.

Anmäl dig genom info@motalafontanhus.se eller sms/tel till 0793415610 SENAST fredag 19/3.

Hör av dig om du har några frågor, hoppas vi ses!

Elin, Elizabeth och Tina