Veckobrev 11

Hej, ännu en vecka går mot sitt slut och vi laddar för Ångestloppet och fikat hos oss hela nästa vecka mellan kl 14.30–15.30. Under hela V12 kommer vi att uppmärksamma psykisk ohälsa, vi promenerar, springer eller lunkar 209 m utanför eller runt huset och bjuder på fika (pannkakor). Pga  rådande restriktioner behöver du ANMÄLA dig till vilken/vilka dagar du kommer. Anmäl dig genom info@motalafontanhus.se eller sms/tel till 079 341 5610, gör det snarast!

Veckan som har gått har i övrigt bestått av mycket administration inför kommande styrelsemöte 25/3 och årsmöte som planeras till 27/4-2021, mer information om årsmötet kommer inom kort. Vi har även haft en del nybesök och återbesök av presumtiva medlemmar och är också igång med introduktion under anpassade former.

Vi har träffat vår hyresvärd och mycket är på gång i huset allt från renovering av lilla toaletten, till ny diskmaskin och genomgång av fönster, element och brandsäkerhet. Det kommer att bli bra när allt är klart och det känns jättebra!

Verksamhetsberättelse för 2020 är på gång och så även tidningen Vintergatan, ni vet den utgåvan som aldrig kom ut förra året. Vi fortsätter med nybesök, återbesök, introduktion samt våra digitala enhetsmöten där vi också har börjat ha en diskussionspunkt. Just nu går vi igenom en riktlinje per gång. Vi har även hunnit med avslappning och promenader denna vecka och vädret har varit på topp. Häng med du med!

 

I samband med Ångeslopps-veckan drar vi igång med foto-promenaden och vi har redan 1 medlem som kommer att fota/dokumentera i samband med Ångestloppet. Önskar du också vara med och fota när du är här under nästa vecka är det bara att säga till.

Övriga aktiviteter som vi tidigare nämnt i veckobrevet som har föreslagit av medlemmar är; matlagning via WebEx, odling, tidningen Vintergatan,bokcirkel, boul och frisbeegolf.  Så fort vi har fler intresserade som vill delta kan vi planera för att köra igång.

Önskar du ta del av minnesanteckningar från tidigare husmöten, eller utvärderingsmötet eller har förslag på aktiviteter, eller på hur en arbetsinriktad dag kan se ut digitalt via WebEx är det bara att höra av sig till oss.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Önskar du få hjälp med WebEx för att få det att funka, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss omgående annars får du inte heller posten, sms.en eller eposten vi skickar, det har tyvärr kommit tillbaka en del födelsedagskort pga felaktiga adresser och det tycker vi är synd. Du meddelar ENKLAST via sms/telefon på tel 079-341 56 10  eller epost info@motalafontanhus.se

“Det är vår igen. Jorden är som ett barn som kan dikter utan och innantill.”  – Rainer Maria Rilke

Trevlig helg önskar Elin, Elizabeth och Tina, hoppas vi ses under Ångestlopps-veckan.