Veckobrev v12

Hej!
Kul att så många deltagit under Ångestloppsveckan. Vi har uppmärksammat psykisk ohälsa, promenerat, pratat och ätit gott hela veckan lång. BRA JOBBAT!  

Nu laddar vi för Påskfika onsdag 31/3 kl 14-16 och/eller torsdag 1/4 kl 10-12. Pga. restriktioner behöver du ANMÄLA dig till vilken/vilka dagar du kommer. Anmäl dig genom info@motalafontanhus.se eller sms/tel till 0793415610, SNARAST möjligt! 

Denna vecka har vi också hunnit med en del administration, styrelsemöte och en del andra möten med bla framtida samarbetspartners. Vi fortsätter arbetet med nybesök och återbesök samt anpassad introduktion.

Husmöte; tisdag 6/4 kl 13.30-14.30 är det dags för årets 3.e husmöte.  Dagordning kommer ut 1 vecka innan mötet och läggs ut på hemsidan. Hör av dig till oss om det är något du vill anmäla till mötet senast tisdag 30/3. 

Vintergatan; Vi närmar oss publicering av vår tidning Vintergatan som vi kommer att maila ut till er medlemmar inom kort. Önskar du få den utskriven kostar det 20 kr/ex, hör av dig om du vill ha den utskriven. 

Årsmöte är på gång och är bokad till tisdag 27/4 kl 15.00 – mer information, kallelse m.m. kommer inom kort, men boka gärna av dagen och tiden redan nu. Pga. restriktioner har vi möjlighet att ha 4 medlemmar på plats i huset under årsmötet. Vill du vara på plats behöver du anmäla dig omgående, via sms/tel eller epost. här gäller det först till kvarn!

Valberedare; Nu är det dags att föreslå medlemmar som valberedare för Motala Fontänhus till Styrelsen!  Den som blir valberedare bör vara aktiv och känna de flesta andra aktiva medlemmarna för att kunna föreslå kandidater. Förslag till Valberedare ska vara tillfrågad och ha tackat ja till uppdraget. Hör av dig till oss med ditt/dina förslag.

Foto; Vi kommer att fota och dokumentera i samband med Påskfikat nästa vecka, önskar du vara med och fota när du är här är det bara att säga till. Allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2.

Övriga aktiviteter som har föreslagits av medlemmar är; Matlagning via WebEx, Odling, bokcirkel, boul och frisbeegolf. Så fort vi har intresserade som vill delta kan vi planera för att köra igång.

Odling; det är flera som har hört av sig om detta, vill du vara med och odla behöver du komma till huset så att vi kan planera tillsammans och sätta igång. Hör av dig så bokar vi in dig för vidare planering av odling.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Önskar du få hjälp med WebEx för att få det att funka, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Kontaktuppgifter; Har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss omgående annars får du inte heller posten, sms.en eller eposten vi skickar, det har tyvärr kommit tillbaka en del födelsedagskort pga felaktiga adresser och det tycker vi är synd. Du meddelar ENKLAST via sms/telefon på tel 079-341 56 10  eller epost info@motalafontanhus.se

 
“Kommer våren?” sa han. “Hur är den?”…
“Det är solen som skiner på regnet och regnet som faller på solskenet.” – Frances Hodgson Burnett

 

Trevlig helg önskar Elin, Elizabeth och Tina, hoppas vi ses under Påskfikat!