Veckobrev V13

Hej!
Så roligt att så många varit med under PÅSKFIKAT denna vecka!

Elizabeth berättar; PÅSKFIKAT kändes som en riktig succé, så givande och kul att få träffa många av er medlemmar som jag inte haft möjlighet att träffa tidigare, hoppas verkligen att vi fortsätter att ses under våra utomhusaktiviteter och digitala möten. Denna vecka har jag också varit med på ett möte med Rotary via Zoom. Ett informationsmöte där jag fick möjlighet att berätta om Motala Fontänhus och vår verksamhet.

Husmöte; missa inte husmötet på tisdag 6/4 kl 13.30–14.30, dagordning ligger ute på hemsidan.

Länk: https://fh.webex.com/meet/motala18 Mötesnummer: 731 654 816
Det går också bra att ringa in via tel: 08-505 352 91

Vintergatan; äntligen är vi klara med årets fösta upplaga av vår tidning Vintergatan, håll utkik i din mail för den borde ligga i din inkorg. Har du inte fått tidningen hör av dig så vi kan stämma av att vi har rätt epost adress. Önskar du få den utskriven kostar det 20 kr/ex, hör av dig så löser vi det.

Årsmöte tisdag 27 april kl 15.00
Länk: https://fh.webex.com/meet/motala18 
Mötesnummer:
731 654 816
Det går också bra att ringa in via tel: 08-505 352 91

ANMÄL DIG SENAST 8/4-2021 via SMS/telefon eller epost till;

Tel: 079 34 15 610 epost: info@motalafontanhus.se

Kallelse, dagordning och övriga underlag skickas ut till anmälda medlemmar 14 dagar innan årsmötet.

 

 

Valberedare; nu är det dags att föreslå medlemmar som valberedare för Motala Fontänhus till Styrelsen!  Den som blir valberedare bör vara aktiv och känna de flesta andra aktiva medlemmarna för att kunna föreslå kandidater. Förslag till Valberedare ska vara tillfrågad och ha tackat ja till uppdraget. Hör av dig till oss med ditt/dina förslag.

Vi har fotat och dokumenterat under Påskfikat. Allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2.

Övriga aktiviteter som har föreslagits av medlemmar är; Matlagning via WebEx, Odling, bokcirkel, boul och frisbeegolf. Så fort vi har intresserade som vill delta kan vi planera för att köra igång.

 Odling; det är flera som har hört av sig om detta, vill du vara med och odla behöver du komma till huset så att vi kan planera tillsammans och sätta igång. Hör av dig så bokar vi in dig för vidare planering av odling.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Önskar du få hjälp med WebEx för att få det att funka, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Kontaktuppgifter; Har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte posten, sms.en eller eposten vi skickar. Du meddelar ENKLAST via tel 0793415610 eller  info@motalafontanhus.se

 Sinnen är som blommor, de öppnar bara upp när tiden är inne.” – Stephen Richards


GLAD PÅSK önskar Elin, Elizabeth och Tina