Veckobrev V14

Hej!

Snart är påskveckan förbi och vi jobbar på i det luriga vårvädret. Tyvärr har deltagandet denna vecka varit väldigt låg vilket inneburit att både tisdagspromenaden och enhetsmötet torsdag förmiddag har ställts in. Vi kommer att utvärdera aktiviteterna och ev lägga om tiderna något. Vi pratar mer om detta under enhetsmötet nästa torsdag, hoppas du är med då.

Elizabeth berättar; det blev en kort vecka för min del men dock så intensiv med en hel del administration, möten och medlemsstöd för oss alla i huset. Under husmötet informerade vi bla om utbildningen som Elin och Tina ska gå under kommande fredagar ihop med handledare från husen i Falun och Örebro. Pga. detta ändrar vi fredagspromenaden till torsdagar from kommande vecka.

NY DAG OCH TID FÖR PROMENAD Torsdagar mellan kl 15-16, istället för fredagar. Se veckoschema för mer information.

Vi hade husmöte tisdag den 6/4 och pratade bl.a. om kommande odlingsmöte 13/4, årsmöte 27/4, utbildning för Elin och Tina med start fredag 16/4 samt om Valborg 30/4 och vad vi kan hitta på då. Förslaget vi diskuterade till Valborg var en halvdagsaktivitet med lunch där vi samlas i Bondebacka och spelar Frisbeegolf, kubb och går tipspromenad. Har du ngt förslag på aktivitet till Valborg i Bondebacka tas det gärna emot. Protokollet kan mailas ut till de som önskar ta del av det så fort den är justerat. Hör av dig så löser vi det.

Odlingsmöte utanför huset tisdag 13/4 kl 10.30. Det är flera som visat intresse för odling, vill du vara med och odla behöver du komma till huset så att vi kan planera tillsammans och sätta igång. Kom på tisdag så pratar vi mer.

Välkommen till Årsmöte tisdag 27 april kl 15.00

Länk: https://fh.webex.com/meet/motala18
Logga in med mötesnummer: 731 654 816
Eller ring in via tel: 08-505 352 91

ANMÄL DIG via SMS/telefon eller epost till; Tel: 079 34 15 610 / info@motalafontanhus.se
Kallelse, dagordning och övriga underlag skickas ut till anmälda medlemmar senast 14 dagar innan årsmötet.

Valberedare; nu är det dags att föreslå medlemmar som valberedare för Motala Fontänhus till Styrelsen. Den som blir valberedare bör vara aktiv och känna de flesta andra aktiva medlemmarna för att kunna föreslå kandidater. Förslag till Valberedare ska vara tillfrågad och ha tackat ja till uppdraget. Hör av dig till oss med ditt/dina förslag.

Vintergatan; äntligen är vi klara med årets fösta upplaga av vår tidning Vintergatan, kolla din mail för den borde ligga i din inkorg. Har du inte fått tidningen hör av dig så vi kan stämma av att vi har rätt epost adress. Önskar du få den utskriven kostar det 20 kr/ex, hör av dig så löser vi det.

Kommande tidning; allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2. Vill du jobba med tidningen hemifrån går det jättebra via WebEx, hör av dig till oss så visar vi hur.

Övriga aktiviteter som har föreslagits av medlemmar är; Matlagning via WebEx, bokcirkel, boul och frisbeegolf. Så fort vi har intresserade som vill delta kan vi planera för att köra igång.

MISSA INTE NÅGOT!
Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Önskar du få hjälp med WebEx eller något annat, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Kontaktuppgifter; har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte våra utskick. Du meddelar ENKLAST via tel 0793415610 eller info@motalafontanhus.se


Syftet med våra liv är att vara lyckliga”
Dalai Lama

TREVLIG HELG
önskar Elin, Elizabeth och Tina
Hoppas äpplena smakade gott