Veckobrev 15

Hej!
Veckorna går i rasande fart. Denna vecka har det varit fokus på utvärdering av aktiviteterna vi har haft de senaste 6 veckorna och vissa justeringar kommer att göras i schemat efter vårt utvärderingsmöte, vi passar på och tackar er som deltog under mötet. Minnesanteckningar finns för den som vill ta del av dessa.

Vi vill också påminna om att alla aktiviteter som erbjuds i form av digitala möten, utomhusaktiviteter, fika, odling mm är till för att bryta isoleringen, hitta tillbaka till en vardagsstruktur och göra dagen meningsfull.  

Elizabeth berättar; denna vecka har jag bla haft möte med Samordningsförbundet och diskuterat läget med huset och hur vi kan hitta fler samverkansytor. Unga Vuxna som funnits med i verksamhetsplanen sen 2020 är en del av vad vi diskuterar. Jag har också deltagit på ett chefsmöte där samtliga 5 kommuner i Västra Östergötland var representerade samt Region Östergötland och Arbetsförmedlingen. Under mötet har jag informerat om oss och diskuterat hur behovet ser ut bland unga vuxna, hur man kan bryta isoleringen och vilka möjligheter det kan finnas.

Huset; renovering av lilla toaletten är på gång inom kort och även installation av nya diskmaskinen. Skräpet som stått länge i korridoren är äntligen borttaget och även värmeskåpet som vi inte kunnat göra oss av med, är nu borta. På måndag och tisdag har vi besök av Borenet som ska börja med installation av nya anslutningar inför våra nya datorer som är på ingång.

Vi påminner; om att fredagspromenaden är flyttad till TORSDAGAR from denna vecka tom slutet av maj pga  utbildning för Elin och Tina.  Vi vill också påminna om kommande Årsmöte 27/4 och om Valborg 30/4 och den planerade halvdagsaktiviteten i Bondebacka med lunch Frisbeegolf, kubb och tipspromenad. Har du något förslag på aktivitet till Valborg i Bondebacka tas det gärna emot. Protokollet från husmötet kan mailas ut till de som önskar ta del av det så fort den är justerat. Hör av dig så löser vi det.

Odlingsmöte; har vi också hunnit med under tisdagen och minnesanteckningar finns för den som önskar ta del av dessa. Hör av dig så löser vi det. Vi kom fram under mötet att vi drar igång med Odlingen på allvar v18 (3/5). Så håll utkik efter en separat flik på hemsidan som kommer inom kort gällande detta med lite mer information.  

Välkommen till Årsmöte tisdag 27 april kl 15.00

Länk: https://fh.webex.com/meet/motala18

Logga in med mötesnummer: 731 654 816 Eller ring in via tel: 08-505 352 91

ANMÄL DIG via Tel: 079 34 15 610 / info@motalafontanhus.se

Kallelse, dagordning och övriga underlag har skickats ut till anmälda medlemmar senast 14 dagar innan årsmötet enl våra stadgar, men önskar du anmäla dig i efterhand går det bra, vi skickar underlagen då.

Valberedare; önskar du ha en roll i styrelsearbetet är det nu dags att föreslå medlemmar som valberedare för Motala Fontänhus till Styrelsen. Den som blir valberedare bör vara aktiv och känna de flesta andra aktiva medlemmarna för att kunna föreslå kandidater. Förslag till Valberedare ska vara tillfrågad och ha tackat ja till uppdraget. Hör av dig till oss med ditt/dina förslag.

Kommande tidning; allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2. Vill du jobba med tidningen hemifrån går det jättebra via WebEx eller på annat sätt, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med detta.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Medlemstöd; önskar du få hjälp med WebEx eller något annat, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Kontaktuppgifter; har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte våra utskick. Du meddelar ENKLAST via tel 0793415610 eller info@motalafontanhus.se

”Din yttre resa kan innehålla en miljon steg, men din inre resa har bara ett: det steg du tar just nu.” Eckhart Tolle

TREVLIG HELG

 önskar Elin, Elizabeth och Tina