VECKOBREV 16

Hej!
Denna vecka har det varit fokus på huset, IT, WebEx och nya anslutningar. Det känns bra att saker och ting gällande det digitala börjar falla på plats och vi ser fram emot nya datorer. Tyvärr har det varit lågt med deltagande under våra digitala möten och promenader denna vecka. Torsdagspromenaden valde vi att ställa in pga busvädret, vi hoppas på sol nästa vecka och bättre uppslutning.

Vi påminner om att alla aktiviteter som erbjuds i form av digitala möten, utomhusaktiviteter, fika, odling mm är till för att bryta isoleringen, hitta tillbaka till en vardagsstruktur och göra dagen meningsfull.  

Elizabeth berättar; denna vecka har vi varit på studiebesök hos Erikshjälpen då några av er medlemmar visat intresse för att vilja komma igång med någon form av sysselsättning. I övrigt har det varit mycket kring huset och förberedelser inför kommande årsmöte och Valborg.

Vi påminner om vad som är på gång nästa vecka; Årsmöte tisdag 27/4 och Valborg 30/4 en socialaktivitet i Bondebacka med lunch Frisbeegolf, kubb och tipspromenad. Har du något förslag på aktivitet till Valborg i Bondebacka tar vi gärna emot det.

 Årsmöte tisdag 27 april med föreläsning från Korpen kl 15.00 (logga gärna in senast 14.50)

Länk: https://fh.webex.com/meet/motala18 

Logga in med mötesnummer: 731 654 816

Det går bra att ringa in via tel: 08-505 352 91

Hör av dig om du vill ha underlagen till mötet via Tel: 079 34 15 610 / info@motalafontanhus.se

Dagordning och övriga underlag har skickats ut till anmälda medlemmar enl våra stadgar senast 14 dagar innan årsmötet.

KOM och FIRA Valborg med oss!

Fredag 30/4 Socialaktivitet mellan kl 11-14 på Bondebacka. Vi bjuder på lättare lunch.

Anmäl dig senast 29/4 via tel: 079 34 15610 eller info@motalafontanhus.se

Har du förslag på frågor till tipspromenaden tar vi gärna emot det via mail, sms, eller telefon.

Kommande tidning; allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2. Vill du jobba med tidningen hemifrån? skriva om något som du tycker är intressant, dela en god recept, tipsa om böcker, spel eller musik eller något annat går det jättebra. Antingen via WebEx,  eller på annat sätt, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med detta.

MISSA INTE NÅGOT! 

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Medlemstöd; önskar du få hjälp med WebEx eller något annat, hör av dig så bokar vi en tid för det.

Kontaktuppgifter; har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte våra utskick. Du meddelar ENKLAST via tel 0793415610 eller info@motalafontanhus.se

“För att kunna agera positivt måste vi utveckla en positiv vision.” – Dalai Lama

TREVLIG HELG

 önskar Elin, Elizabeth och Tina