VECKOBREV 17

Hej!                                                                            Denna vecka har det varit fokus på årsmötet och andra möten som haft med bla IT och finansiering att göra. Veckan avslutar vi på Bondebacka där vi firar Valborg, spelar Frisbee, kubb och har lite frågesport samt äter en lättare lunch tillsammans.

Vi påminner om att alla aktiviteter som erbjuds i form av digitala möten, utomhusaktiviteter, fika, odling mm är till för att bryta isoleringen, hitta tillbaka till en vardagsstruktur och göra dagen meningsfull.  

Elizabeth berättar; Årsmötet är avklarad och konstituerande möte bokad till måndag 3/5 med nya styrelsen. Nu laddar vi för kommande husmöte tisdag 4/5 kl 13.30 och för vår nya enhet som startar på måndag 3/5, fastighetsskötsel med enhetsmöte utanför huset kl 09.00.

Vi påminner; om FOTOPROMENAD onsdag 5/5 kl 15.00 och om våra övriga aktiviteter som du hittar under veckoschemat. 

Kommande tidning; allt som fotas/dokumenteras under våra aktiviteter blir underlag för vår kommande tidning som ges ut i slutet på Q2. Vill du jobba med tidningen hemifrån går det jättebra via WebEx eller på annat sätt, hör av dig till oss så kan vi hjälpa dig med detta.

Jobba i huset; vill du hellre komma till huset och sitta här och jobba med tidningen eller Wiki så kan vi lösa det. Hör av dig till oss så bokar vi in det.

Medlemstöd; önskar du få hjälp med WebEx eller behöver stöd med något annat, hör av dig så bokar vi en tid för det.

MISSA INTE NÅGOT!                                              Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs alltid ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Kontaktuppgifter; har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte våra utskick. Du meddelar ENKLAST via tel 0793415610 eller info@motalafontanhus.se

”Den vackraste gåvan människan fått är att känna glädje.”
Luc de Clapiers Vauvenargues
 

önskar Elin, Elizabeth och Tina

Du når oss via tel 079 341 5610 eller info@motalafontanhus.se

mån-tors 08.30-16.00 och fre 08.30-15.00