Veckobrev V21

Hej alla, då är det fredag igen och vi har precis avslutat vår 9-årsfirande med god fika. Vi inledde firandet med att fixa i ordning både inomhus och utomhus. Alla böcker som vi så tacksamt tog emot från Erikshjälpen har fått sin plats i en bokhylla som en del av er medlemmar har ställt i ordning.

Alla kokböcker finns i köket nära till hands när vi börjar laga mat och baka igen och pyssel och må bra böckerna finns nära till hands också. Solen valde att titta fram lagom tills idag och vi kunde fira, fika, umgås och skratta ute i solen tillsammans. Vi vill rikta ett speciellt tack till våra sponsorer, som hjälper oss att förgylla dagen för våra medlemmar på olika sätt och former.  

 

Elizabeth berättar; det känns skönt att ha fått möjlighet att fira Motala Fontänhus idag och det känns extra roligt att vi blev ett gäng som hjälptes åt att ställa iordning, blåsa upp ballonger och fixa inför firandet. 

Vi vill påminna om att nästa vecka har vi utomhusaktivitet vid 4 tillfällen, dessutom är det husmöte kl 13.30, och digital-avslappning kl 15.00 på tisdag.  Logga gärna och delta på de nationella veckomötena (digi-inklusion) onsdagar kl 11.00, nu på onsdag handlar det om – hur har husen i Norge utvecklats. Ni som deltog under firandet fick information om vad som händer på huset och vi tänkte prata lite om det under husmötet så logga gärna in på tisdag så får du veta mer. På måndag har vi inget digitalt enhetsmöte på eftermiddagen utan vi ses utanför huset kl 13 istället.

Kommande tidning; om ca 1 månad ger vi ut kommande nummer av vår tidning-Vintergatan och vill DU tillsammans med en handledare arbeta med innehållet till tidningen är du välkommen att höra av dig. Vi kommer att ringa och intervjua ett par medlemmar som kommer att bidra till tidningen genom sin medlemsberättelse enligt överenskommelse. Dessa medlemmar kommer att berätta för oss om vad huset har betytt för dem och berättelserna kommer att finnas med i tidningen. Vi har även en medlem som erbjudit sig att jobba med tidningen hemifrån och även DU kan göra det om du vill, antingen  via WebEx, via Epost eller på plats i huset. Du kan skriva för hand, fota, dokumentera, berätta fritt om vad som intresserar dig och som du tror att andra vill ta del av. Det går bra att vara anonym och det går bra att maila, sms.a eller komma förbi och lämna ditt bidrag till tidningen. Hör av dig till oss så hjälps vi åt. Målet är att ge ut tidningen senast v27.

MISSA INTE NÅGOT!

Se separat flik med schema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer. Info läggs ut på hemsidan och ibland via Facebook.

Medlemstöd; Glöm inte att vi finns till för dig om du önskar få hjälp eller stöd med WebEx eller något annat, tex kontakt med myndighet, fylla i blanketter, boka vaccin mm. Hör av dig till oss.

Kontaktuppgifter; har du bytt adress, telefon, eller epost, meddela oss annars får du inte våra utskick och det blir svårt för oss att nå dig om vi behöver. Du meddelar ENKLAST via tel. 0793415610 eller info@motalafontanhus.se

”Jag tycker mamma är så konstig, för hon vill att vi ska gå och lägga oss om kvällarna när vi är alldeles klarvakna, men om mornarna när vi sover, då vill hon att vi ska gå opp”

Barnen på Bråkmakargatan

Trevlig helg och ett stort grattis till ALLA mammor där ute.

 önskar Elin, Elizabeth och Tina