Sociala Aktiviteter

Hej, under senaste husmötet pratade vi om hur vi ska komma igång med de sociala aktiviteterna då det har varit lite svårt att komma igång med dessa.

Onsdagar; Vi har sen tidigare kommit överens om att börja med att ses var 3.e onsdag och göra något tillsammans efter arbetstid. Ett förslag som diskuterades nu senast var att ses i huset och göra något där.  Vi kom också överens om att ha digital-fika from 13/9 varje dag kl 10.15-10.30 och 14.15-14.30 samma tid som vi som är i huset fikar på, vi kommer att koppla upp oss till vårt mötesrum och möjliggöra även för dig som är hemma att vara med i den sociala gemenskapen. Här får vi chansen att också prata om hur onsdagsaktiviteten kan se ut.

Söndagar; 1.a söndagen i månaden är också en del av de sociala aktiviteterna då vi brukar ses. Under senaste husmötet bestämde vi att ses söndagen 10/10 (det är inte den första i månaden i oktober men vi vill göra något i samband med Världspsykdagen) Den 10/10 kommer det att erbjudas en hel del live-sändningar, föreläsningar och vi vill möjliggöra för dig att ta del av dessa tillsammans med oss i huset.  Vi återkommer med mer information inför den här dagen.

Våra sociala aktiviteter har haft en lång paus pga pandemin men nu vill vi gärna komma igång med dessa igen tillsammans med dig.

Du kommer att behöva anmäla dig till de olika aktiviteterna så vi vet hur många vi blir och för planeringensskull. Du som tänkt delta är också med och hjälper till och förbereder inför aktiviteten.

Det är fritt fram att inkomma med förslag på vad vi kan göra under våra sociala aktiviteter.

Välkommen hoppas vi ses.