SOCIALA AKTIVITETER

En enkät med frågor kring våra sociala aktiviteter kommer att skickas ut via epost till dig inom kort så håll utkik och svara gärna på frågorna.

Syftet med enkäten är att få in underlag för att kunna planera och genomföra roliga och givande aktiviteter som du är med och väljer och bestämmer. Vill du vara med i gruppen som arbetar med detta är du välkommen att höra av dig till oss.

Än så länge gäller följande;

ONSDAGAR; VÄLKOMMEN till huset onsdagar kl 16.00-19.00. Vi träffas och fikar, bakar, spelar spel, pysslar, äter korv med bröd eller gör något annat roligt tillsammans, inga krav eller förväntningar utan vi som ses bestämmer vad vi vill göra när vi ses.

Meddela SENAST samma dag (onsdag) kl 13.00 om du kommer. 

SÖNDAGAR; 1.a söndagen i månaden är också en del av de sociala aktiviteterna, nästa gång är söndag 6/2 kl 11.00-14.00 vi se på huset och gör nåt roligt tillsammans.

Meddela SENAST 3/2 om du kommer på söndag

ANMÄLAN; Du behöver anmäla dig till de olika aktiviteterna för planeringens-skull. Vid endast 1 anmäld ställs det in och har ingen dykt upp när klockan passerat 16.30 på onsdagar eller 11.30 1.a söndagen i månaden utan att ha meddelat förhinder, kommer också aktiviteten att ställas in.

Du som tänkt delta är också med och hjälper till med aktiviteten och det är fritt fram att komma med förslag på vad vi kan göra under våra sociala aktiviteter.

Välkommen!