Senaste veckobrevet

April närmar sig sitt slut och maj väntar runt hörnet. Vi har haft fullt upp under den här månaden med Kick-Off för Ung i Huset, påsklunch under skärtorsdagen, Årsmöte för föreningen Motala Fontänhus. Dessutom har söndagsöppet och sociala aktiviteter under månaden avlöst varandra. Vi avslutar april med Sverige Konferensen i Falkenberg och med Valborgsfirande i Medevi.

Vi har även hunnit med att delta under några intressanta föreläsningar och även föreläst om vår verksamhet för bla Equmeniakyrkan i Motala och för Styrelsen för Samordningsförbundet i Västra Östergötland.

Vi har också haft 2 praktikanter hos oss under april och vi är jätteglada och tacksamma över deras närvaro på huset under tiden. Agnes från Platen Gymnasiet har varit hos oss under v13-14 och v16-17, hon har fyllt våra dagar med roliga historier, pyssel, kakor och goda efterrätter. Tack Agnes för din tid hos oss! Annelie läser till behandlingspedagog via yrkeshögskolan och gör sin APL hos oss fram till juni.

Vi inleder maj med husmöte tisdag 3/5 kl 13.30 (länk finns under veckoschemat) och med konstituerande möte för nya styrelsen onsdag 4/5. Under husmötet kommer vi att berätta lite mer om vad som hände under Sverige konferensen och vad vi har fått med oss hem.

Covid-19; Vi påminner om att stanna hemma vid förkylningssymtom, att hålla avstånd och hålla god handhygien – tvätta händerna ofta och noggrann. Använd handsprit om det behövs.

Medlemsstöd; glöm inte att vi finns till för dig om du önskar få hjälp eller stöd med WebEx, myndighetskontakt, söka jobb, praktikplats eller annat. Hör av dig till oss.

Kontaktuppgifter; glöm inte att meddela oss om du byter adress, telefon, eller epost.

MISSA INTE NÅGOT!
Se separat flik med veckoschema för; dag/tid/samlingsplats/mötesnummer mm. Info läggs ut på hemsidan och ibland via Facebook.

 Trevlig helg och

Glad Valborg

önskar Alin, Elin, Elizabeth och Tina