Stöd oss


Motala Fontänhus är till största delen skattefinansierat men vi behöver andra som stödjer oss på olika sätt för att kunna utveckla verksamheten.

Vill du stödja vårt arbete kan du göra det på många sätt. Det finns möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem eller volontär. Om du har ett företag så kan ditt företag sponsra oss, både ekonomiskt och genom andra gåvor. Det kan också vara genom att erbjuda en av våra medlemmar en praktikplats eller en anställning.

Du kan också gå in på //www.sponsringonline.se/motala/foreningar/581-motala-fontanhus där ICA Maxi har en länk man kan följa och då skänker de 20 kronor per klick.

Som stödmedlem kan du välja att betala från två hundra kronor per år, du får gärna skänka ett högre belopp.

Företag som väljer att sponsra vår verksamhet får sin logga på vår hemsida, i vår medlemstidning och i våra lokaler. När vi är ute och berättar om Fontänhuset brukar vi också ha med en bild på våra olika sponsorer. Mista belopp för företag är fem hundra kronor per år.

Vi letar alltid efter ytterligare möjligheter att utveckla verksamheten så har ni andra idéer om hur ni skulle kunna stödja oss så är ni varmt välkomna att höra av er.

 

Bankgiro: 517-6177

Märk din inbetalning namn, adress och e-post så kommer du att få vår medlemstidning som pdf-fil och annan information om vad vi gör via e-post.

Swish: 123 512 55 05


Vill du bli stödmedlem?

Som privatperson betalar du minst 200:- .

För företag kostar det minst 500:- .

Det går bra att använda vårt bankgironummer som är: 517-6177. Ange namn och e-postadress så vi vet vem du är.

Om det finns frågor angående stödmedlemskap går det bra att kontakt oss via telefon: 079-34 15 610 eller vår mail: info@motalafontanhus.se